Behandling

BEHANDLINGER


Her finner du oversikt av våre behandlinger som utføres ved Colonklinikken i Drammen.

Bilde av Diode laser som fjerner hår på beinet til en pasient

Permanent hårfjerning med laser


Ved hjelp av laser kan vi fjerne hår fra ulike områder som du ønsker å bli kvitt for alltid. Vår behandlingsmetode er både effektiv og skånsom.

Fjerning av tatovering med bruk av laser

Fjerne tatovering?


Angrer du eller bare lei av tatovering? Ta kontakt med oss, og avtal en konsultasjonstime.

Bilde av bruk av HIFU på en pasient

HIFU - Høy intensiv fokusert ultralyd


Ønsker du et ansiktsløft uten et kirurgisk inngrep? Ved hjelp av høy intensi fokusert ultralyd, kan vi hjelpe deg med å stramme huden uten et risikofylt inngrep.

Bilde for bruk av Filler og rynkebehandling

Filler og rynkebehandlinger


Lei av rynker og linjer i ansiktet? Her finner du mer informasjon om våre behandlingsmetoder.

Dermapen som brukes på en pasient

Dermapen


Dermapen er en avansert form for microneedling - en hudforbedrende behandling helt uten kirurgi. Dette er en behandling med dokumentert god effekt.


Bilde av en behandling med bruk av Cavi-lipo

Cavi-Lipo

 

Cavi-Lipo er en av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller, samt til behandling av ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.

Tarmskylling

Tarmskylling


Mange mennesker sliter med forstyrrelser eller ubalanse i mage-tarmsystemet. Konsekvensen kan være fysisk ubehag, mangel på energi, redusert immunforsvar og svekket motstandsevne. 80% av immunglobolinet dannes i tarmens slimhinner. Immunglobolin er viktig for kroppens immunforsvar og ved ubalanse i tarmsystemet forstyrres produksjonen.

Leverrens

Leverrens


Lever er kroppens største kjertel som har en rekke livsviktige funksjoner. Leveren er et produksjonssted for proteiner, galle, og spiller en vesentlig rolle for stoffskiftet i kroppen.