Filler og rynkebehandling

E-post: Post@colonklinikken.no        Telefon: 932 37 385

Drammen


FILLER OG RYNKEBEHANDLING


TEOSYAL FILLER

Hyaluronsyre er en sammensetning av to ulike disakkarider (sukkerstoffer) som er en meget viktig del av bindevevets grunnsubstans.

Den binder vann og fungerer som et smøremiddel som er svært viktig for huden, bindevev, leddveske og øyne. Den kan binde mer vann i huden enn noen annen fuktighetskrem, og har derfor en unik evne til å øke hudens fuktighetsnivå. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Syren er også viktig for å transportere næringsstoffer.


TEOSYAL behandling har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden. Dette er for å kunne gjenoppbygge hudstrukturen, gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart. Dette betyr at produktet brukes på huden som et reservoar i form av næring og fuktighet. Resultatet varierer fra 1-2 år og det er avhengig av hvilken behandling du velger.


Teosyal behandling kan brukes til å glatte ut rynker og furer, men også for å fremheve ansiktskonturer. Behandlingen kan gi deg fyldigere lepper. En annen type rynkebehandling går ut på at man sprøyter inn et virkestoff som blokkerer for nervenes signal til musklene, slik at huden glattes ut. Stoffer virker kun lokalt. Behandlingen er trygg og veldokumentert.


RYNKEBEHANDLING

Botulinumtoksin er et legemiddel som brukes til å behandle flere ulike tilstander. Bruk av medisinen ble først beskrevet i 1970. I små doser kan man injiseres toksinet i utvalgte ansiktsmuskler for å glatte ut rynker. De vanligste områdene som behandles er sinterynke, panne og linjer rundt øyner. Samme legemiddel kan også brukes til å redusere svette i armhuler og hender.


BAKGRUNN

Botulinumtoksin ble først FDA godkjent til å behandle muskelspasme rundt øyne og ansikt i 1989. Ved behandling av muskler rundt øyne oppdaget man også at medisinen hadde en forbedrende effekt på rynker. Dette ble først publisert av Jean Carruthers i 1987. I dag er Botulinumtoksin  en viktig del innen flere medisinske spesialiteter til behandling av overdreven svette, overaktiv blære og muskelsykdommer med spasmer. Virkestoffet i rynkebehandlingen er Botulinum neurotoxin. Det produseres naturlig av bakterien Clostridium. Farmakologisk sett finnes det 7 ulike typer som nummereres A-G. Kun type A og B brukes i medisinsk behandling. Virkestoffet binder seg til en reseptor på nerveceller og danner et såkalt SNARE protein. Disse forhindrer frigjøring av signalmolekylet acetylcholin som gjør at muskler trekker seg sammen og svettekjertler aktiveres. Det blokkerer altså nerveimpulsene til små ansiktsmuskler og hindrer at disse trekker seg sammen. På den måten blir huden over glatt og rynkene rettet ut. I USA ble det i 2014 utført ca. 7 millioner behandlinger med Botulinumtoksin mot rynker. Ved å hemme utvalgte muskler kan man redusere dynamiske rynker – linjer som oppstår ved bevegelser. Behandlingen påvirker statiske linjer som er tilstede ved hvile.PriserRynkebehandling:


1 område                              1 500 kr.


2 områder                            2 400 kr.


3 områder                            3 200 kr.
Teosyal filler:


Lepper                                     3 500 kr.


Munnvikene                            3 000 kr.


Nasolabiale linjer                   3 200 kr.


Copyright @ All Rights Reserved