Behandling

E-post: Post@colonklinikken.no        Telefon: 932 37 385

Drammen


BEHANDLINGER


Her finner du oversikt av våre behandlinger som utføres ved Colonklinikken i Drammen.

Permanent hårfjerning med laser


Ved hjelp av laser kan vi fjerne hår fra ulike områder som du ønsker å bli kvitt for alltid. Vår behandlingsmetode er både effektiv og skånsom.

Fjerne tatovering?


Angrer du eller bare lei av tatovering? Ta kontakt med oss, og avtal en konsultasjonstime.

HIFU - Høy intensiv fokusert ultralyd


Ønsker du et ansiktsløft uten et kirurgisk inngrep? Ved hjelp av høy intensi fokusert ultralyd, kan vi hjelpe deg med å stramme huden uten et risikofylt inngrep.

Filler og rynkebehandlinger


Lei av rynker og linjer i ansiktet? Her finner du mer informasjon om våre behandlingsmetoder.

Dermapen


Dermapen er en avansert form for microneedling - en hudforbedrende behandling helt uten kirurgi. Dette er en behandling med dokumentert god effekt.


Cavi-Lipo

 

Cavi-Lipo er en av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller, samt til behandling av ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.

Tarmskylling


Mange mennesker sliter med forstyrrelser eller ubalanse i mage-tarmsystemet. Konsekvensen kan være fysisk ubehag, mangel på energi, redusert immunforsvar og svekket motstandsevne. 80% av immunglobolinet dannes i tarmens slimhinner. Immunglobolin er viktig for kroppens immunforsvar og ved ubalanse i tarmsystemet forstyrres produksjonen.

Leverrens


Lever er kroppens største kjertel som har en rekke livsviktige funksjoner. Leveren er et produksjonssted for proteiner, galle, og spiller en vesentlig rolle for stoffskiftet i kroppen.

Copyright @ All Rights Reserved