Om oss

E-post: Post@colonklinikken.no        Telefon: 932 37 385

Drammen


OM OSS


Colonklinikken ble etablert i 1998 i Drammen av Mirjam van Schijndel. Hun har i lang tid behandlet pasienter med akutt og kronisk tarmlidelser. Colonklinikken ble etterhvert utvidet med flere typer behandlinger, men alt innenfor helse og velvære.


Mirjam van Schijndel har 32 års erfaring som sykepleier med ved akademiske sykehus som Radboud (Nederland) og San Paolo Savona (Italia), samt Legevakten i Drammen. Sykepleieren har bred erfaring innenfor pleie og behandling ved  forskjellige avdelinger som blant annet hematologi, traumatologi, ortopedi, operasjons- og lindrende avdeling samt erfaring som medisinsk konsulent for Pharma Nord. 

Bilde av Mirjam Van Schijndel på Colonklinikken

Send kroppen

til rens

Vi har drevet Colonklinikken i 21 år i Drammen.


Sykepleieren ved Colonklinikken har kompetanse innen mage- og tarmsykdommer. Vi har lang erfaring med behandling av pasienter med fordøyelsesbesvær. Våre pasienter får dermed profesjonell rådgivning og hjelp for sine plager. Tarmskylling- behandlingen er både skånsom, luktfri og smertefri.


Behandlinger ved Colonklinikken kan være for å behandle plager eller et kosmetisk inngrep uten plastisk kirurgi. Vi tilbyr behandlinger ved hjelp av laser, blant annet permanent hårfjerning og tatovering. Andre behandlinger er kometiske inngrep som filler og rynkebehandlinger.Ta vare på kroppen din

Copyright @ All Rights Reserved